Pitersit 7mm fasetiran

3,580,00 рсд

Pitersit (olujni kamen) prepoznaje i ukazuje na lepotu duše. Veoma pomaže u haotičnim fazama brze lične promene, izgrađujući novi poredak stvari. Razbija iluzije, otklanja verovanja i uslovljavanje nametnuto od drugih. Pomaže da prepoznate istinu ili laž u rečima drugih ljudi.

Nalazišta pitersita su u Namibiji. Boja se preliva od zlatnosmeđe do sivoplave.

Pitersit je kamen vizije i može da se koristi za potragu za vizijom ili za šamanska putovanja. Snažno deluje na telo tokom pokretnih meditacija, brzo ulazeći u veoma visoko stanje izmenjene svesti. Stimuliše treće oko i pinealnu žlezdu, pristupa intuiciji i podstiče duboke duhovne vizije i predvidjanje. Priključuje u nivo vođstva prepun ljubavi. Razgrađuje uporne blokade i raščišćava konfuziju. Koristi se u lečenju prošlih zivota. Pitersit otklanja nezdravost izazvanu nepoštovanjem sopstvene istine. Otpušta mentalna i verbalna uslovljavanja- verovanja koja su u prošlosti nametnule autoritativne figure. Razbija duhovne iluzije. Podstice vasu snagu volje. Potpomaže hrabrost i istrajan napor da se stvori i održi lepota. Pojačava jasnoću prezentacije i poboljšava veštinu govora u javnosti. Vrlo je koristan u učenju.

Psihološki, pitersit podstiče življenje po sopstvenoj istini. Ovaj kamen pruža izuzetnu podršku i osnažuje, podstiče izražavanje mišljenja i istraživanje svega što blokira vaš pristup istini. Pomaže pri obrađivanju dnevnih konflikta i potisnutih osećanja.

Pitersit stimuliše pituitarnu zlezdu, dovodi u ravnotežu endokrini sistem i stvaranje hormona koji regulišu metabolizam, krvni pritisak, rast, seks i telesnu temperaturu. Koristan je za pluća, jetru, creva, stopala i noge. Podstiče apsorpciju hranljivih materija iz hrane. Na suptilnom nivou čisti i puni energijom meridijanske puteve tela. Ovaj poludragi kamen otklanja nezdravosti izazvane iscrpljivanjem kod osoba koje nemaju vremena da se odmaraju.

Pitersit se pod mlazom mlake vode prazni jednom mesečno. Puni se u prisustvu gorskog kristala.

SKU: piter5 Category:
Scroll to Top
Call Now Button