Search

Rutil kvarc je kristal istine. Poznat je i pod imenom vilinska ili andjeoska kosa zbog crvenkastih, zlatnih ili smedjih niti u sebi. Niti u njemu pojačavaju snagu prenošenja energije drugih kristala. On je delotvoran integrator energije na svim nivoima. Povećava energetski impuls kvarca i veoma je efikasan iscelitelj vibracija.

Rutil kvarc je proziran sa crvenkastim, zlatnim ili smeđim nitima u sebi i staklastog je sjaja.

Može se naći u Australiji, Brazilu, Kazahstanu, na Madagaskaru, u Norveškoj, Pakistanu i SAD-u.

Omogućava bolje razumevanje drugih kao i iskrenost prema sebi i drugima. Podstiče duhovni rast. Pojačava razumevanje u teškim situacijama, pomaže da se pojača kreativnost i da se formiraju neke smernice u životu. Pročišćava auru i puni je energijom. Ovaj poludragi kamen je veoma koristan terapeutima, zato što filtrira negativnu energiju od klijenata, a istovremeno podržava njihovo energetsko polje tokom emotivnog otpuštanja i suočavanja sa tamnijom stranom psihe.

Rutil kvarc dolazi do korena problema i olakšava prelaze i promene pravca. Stišava mračna raspoloženja i deluje kao antidepresiv. Oslobađa strahova, fobija i anksioznosti, otpušta ograničenja i suprotstavlja se mržnji prema sebi. Podstiče opraštanje na svim nivoima.

Usporava proces starenja i pojačava imuni sistem. Veoma je snažan iscelitelj i pomaže u oporavku od pojačane izloženosti zračenju. Ovaj kristal ima vitalnost koja je korisna za hronična stanja i za impotenciju i neplodnost. Smanjuje ograničenost, anksioznost, pomaže kod nesanice i epilepsije. Pomaže plućima u apsorpciji kiseonika, deluje na bronhitis, balansira tiroideu, otklanja parazite. Stimuliše rast i regeneraciju ćelija i obnavlja pokidano tkivo.

Rutil kvarc se čisti pod mlazom mlake vode, a puni se pored gorskog kristala ili na suncu.

Showing all 7 results

Sort by
Products 1 - 7 from 7. Products on page
Categories:

Rutil kvarc -10mm*8mm

650,00 рсд
650,00 рсд
Categories:

Rutil kvarc -8mm*8mm

940,00 рсд
940,00 рсд
Categories:

Rutil kvarc -8mm*8mm

880,00 рсд
880,00 рсд
Categories:

Rutil kvarc 7mm

1,880,00 рсд
1,880,00 рсд
Categories:

Rutil kvarc 7mm

1,410,00 рсд
1,410,00 рсд
Categories:

Rutil kvarc 80cm niska

420,00 рсд
420,00 рсд
Categories:

Rutil kvarc 8mm

1,540,00 рсд
1,540,00 рсд
Back to Top
Product has been added to your cart